Кафемашината Verde е уникална, тъй като е създадена със специално внимание към всеки детайл. Именно заради това в изработката на машината са вложени компоненти, които са продукт на самото кафе. Производителите са използвали енергийно ефективни суровини за създаването й. Така например покриващите панели на уреда са създадени чрез уникална комбинация от рециклиране на кафеена утайка и други напълно природни компоненти, с добавяне на 100% натурални смоли, а бутоните за парата и ръкохватките са изработени от рециклирана дървесина. Всичко това е вдъхновено от стремежа на производителя да разработи нови начини да се запази околната среда, за да се даде шанс на кафето.


Технически характеристики:

Машина с лесно програмиране и поддръжка, създадена с мисъл за околната среда - 100% натурални компоненти.

RS System позволява максимална термо стабилност (+ -0,2 ° C), 40% по-малко консумация на енергия в режим на готовност и 30% по време на употреба със Системата на Energy Saving,  мултифункционален дисплей SMARTouch.

Вид: 2 групова професионална машина

        Капацитет: 8.6 литров бойлер

Размери д/в/ш: 550/530/660 мм

Напрежение: 230-400 V

Мощност: 20 Amp

Тегло:  74 кг


Напишете отзив

Please login or register to review

Професионална двугрупова машина за еспресо Sanremo Verde

  • Код на продукта: MVerde TCS
  • Наличност: В наличност
  • 11 760,00 лв.


Етикети: професионални кафемашини, кафемашини, кафемашини за еспресо, професионална кафемашина, кафемашини, машини за еспресо, оборудване, кафе оборудване, високотехнологично кафе оборудване, автоматична кафемашина, един бойлер