Opera е революционна еспресо машина създадена с мисъл за всеки детайл. Машината е проектирана от екип експерти от водещи специалисти в сектора, баристи и дизайнери от цял свят, като предлага безпрецедентна последователност и контрол на екстракцията на кафе.  Тя притежава пет изолирани един от друг нагревателя за вода с един специален, предназначен за всяка групова глава, изработени от 316L неръждаема стомана за да се гарантира липса на корозия и разсейване на топлината. Потребителите имат възможността да избират между две различни по сила струи на водата, когато правят екстракт чрез специален лост. Това е идеално за потребители, които ползват два до три различни сорта кафе, които могат да се персонализират с различни съотношения на приготвяне, като се ползват правилните параметри и ограничения за да съответстват на кафето.
Вместо да се разчита на 9 атмосферна система за налягане, машината Opera въвежда ползването на регулирана чрез сила на волтажа помпа, която да забави въртенето. Това регулира прецизно реалният воден поток чрез помпата в зависимост от потока на еспресото или екстракта. Настройката на Opera е изцяло електроннa. Отнема само натискането на бутон от приложението, работещо на таблет свързан с машината посредством Bluetooth. В действителност машината е истински образец на машините от най-висок световен клас и не бихме и могли да очакваме друго от Sanremo –лидерите в кафе иновацията.

Технически характеристики:

Оборудването съчетава уникален стил и ново ниво на функционалност, точност, ефективност. Възможност за приготвяне с един бленд на девет еспресо с различни вкусови профили. Електронна система, контролираща температурата в бойлера; корпус от неръждаема стомана; приготовление с помощта на Brew Ratio система; TCS-система (система контролираща температурната стабилност на водата в бойлера), възможност на избор на две различни скорости на водния поток; датчик за налягане на водата; отделни котли за всяка от функционалните групи;  LCD дисплей; нагревател за чаши; кран подаващ топла вода и пара; везни за изчисление коефициента за приготвяне..


Вид: 2 групова професионална машина

        Капацитет на бойлера: 8 л

Мощност на бойлера: 8 (kW)

Размери д/в/ш: 645/580/745 мм

Напрежение: 230-400 V

Мощност: 33.48 (kW)

Тегло:  109 кг


Напишете отзив

Please login or register to review

Професионална двугрупова машина за еспресо Sanremo Opera

  • Марка: Sanremo SRL
  • Код на продукта: MOpera
  • Наличност: В наличност
  • 21 122,96 лв.


Етикети: професионални кафемашини, кафемашини, кафемашини за еспресо, професионална кафемашина, кафемашини, машини за еспресо, оборудване, кафе оборудване, високотехнологично кафе оборудване, автоматична кафемашина, един бойлер