Sanremo Roma съчетава в себе си едновременно най-добрата технология и функционалност и модерен, стилен дизайн. Машината отговаря на изискванията при високите стандарти в производството на еспресо базираните напитки и впечатлява с иновации. Притежава TCS (стабилен контрол на температурата), а наличието на отделен бойлер за всяка група позволява определянето на стабилна температура по време на екстракцията на кафе за оптимален и перфектен краен резултат.  Функцията за гореща вода е независима от функциите за приготвяне на кафе и пара. Горещата вода не взаимодейства с парата. Ползва свежа вода, което е важно при приготвяне на чай.
- Температурна настройка за горещата вода, за максимизиране на характеристиките на чая
- Системни сензори, които показват всяка промяна в кафе екстракта и извличането му


Технически характеристики:

Подходяща е за обекти с високи продажби на еспресо кафе. Многообразие от функционалности: вградена помпа за обем; електронно програмиране на топлата вода; мощност на светлината; регулируеми крака; индикатор за нивото на бойлера; функция за затопляне на чашите; Self програма за почистване; режим на готовност за енергийна ефективност; автоматично включване и изключване при зададени часове; преинфузия; постоянно температурно ниво.

Вид: 2 групова професионална машина

        Капацитет: 8.6 литров бойлер

Размери д/в/ш: 560/510/850 мм

Напрежение: 230-400 V0.56 Lt

Капацитет на бойлерите за пара: 8.6 Lt

Капацитет на кафето: 0.56 Lt

Обемен капацитет: 0.6 Lt

Мощност: 4.7 kW

Тегло:  94 кг


Напишете отзив

Please login or register to review

Професионална двугрупова машина за еспресо Sanremo Roma

  • Код на продукта: MRoma
  • Наличност: В наличност
  • 14 256,00 лв.


Етикети: професионални кафемашини, кафемашини, кафемашини за еспресо, професионална кафемашина, кафемашини, машини за еспресо, оборудване, кафе оборудване, високотехнологично кафе оборудване, автоматична кафемашина, един бойлер, вградена кана