Switch Coffee - Бургас

Switch Coffee - Бургас

Тази година, Бургас се очертава една свързваща точка в нашата обиколка по родното черноморие, а местата, където можеш да се насладиш на хубаво кафе се увеличават, което може само да радва феновете на Specialty Coffee.

Нашият летен кораб ще акостира
на ул. Славянска 43, където ще надникнем в новооткрития кофи шопСуитч Кофи.  По наше мнение, това е едно от най-добрите заведения за пиене на кафе в България. Кафето е Specialty Coffee, машината, на която се приготвя е Opera от Sanremo една от трите машини в България до момента (вижте къде са инсталирани другите две), а баристите са обучени да приготвят различни методи на приготвяне на кафе.

Определено това място има с какво да те изненада що се отнася до кафето и разнообразните методи на приготвяне. За нас е истинска чест, че нашето кафе ще се предлага на такова място, а посетителите му ще могат да се насладят на Specialty Coffee, приготвено по различни методи - от познатото ни еспресо до невиждани методи за филтрация.
ВИЖТЕ ТУК КЪДЕ НА МОРЕТО МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ DABOV Specialty Coffee

Разнообразието на кафе е голямо и можеш да избираш, както от еспресо смеси, така и от еднотипни кафетa като Етиопия Моплако, Кения Кегуа и Колумбийската Аргелия. Може да се насладиш на различни методи за филтрации, като V60, хемекс и дори Харио – Сифон техника – така да се каже, за всекиго по нещо.

Дали ще се отбиеш за кафето преди работа, ще прекараш няколко мига с приятели или си
freelancer, който обича до него да стои половин литър Хемекс, докато работи, то Суитч Кофи е твоето място. А и за всекиго, който обича истинския вкус на кафето.

Откриването ще се проведе на 01.08.2015 от 8:01 мин. с много изненади за всички посетители. Очакваме те там.
Enjoy your time at Switch Coffee!

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Свързани статии

Бар By The Way Лозенец
И тази година ByTheWay отплаваха за морето, за да зарадват феновете си. Ако си ходил в ByTheWay в София, значи си добре запознат с атмосферата на това място. Още щом прекрачиш прага му, реалността, позната до момента се пречупва и влизаш в друго измерение, така да се каже – прескачаш директно не в 4-то, ами чак 11-то. Да се върнем на бара им в с. Лозенец. Лятно настроение, плаж, коктейли. Като от онези сънища, след които като се събудиш чак те е яд, че още не спиш... Е, този сън си е с..
Бар Спутник
Краят на лятото наближава, учениците влизат в класните стаи, а купоните по морето започват да стихват. За наше щастие, обратно у дома нещата започнаха да се случват. Преди малко повече от 2 седмици, най-новият коктейл бар на София отвори врати, или по друг начин казано – се капсулира и беше изстрелян от ракетата в близост до него. И така, Бар Спутник  даде началото на новото галактическо изследване в нашата слънчева система. С настроение на пост-социализъм и артистичен ню уей..

Коментари към "Switch Coffee - Бургас"

Най-нови публикации - Всички публикации

Журито на COE 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители
Журито на Cup of excellence 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители Йордан Дъбов се завърна от Коста Рика след участието си от 23 до 26 май в престижния международен конкурс Cup Of Excellence 2017. Той е единствения европейски съдия измежду 22ма международни съдии. Освен него, състават на журито се допълва от двама американци и един новозенландец, като останалата част се заема от представители на Япония и Кореа. Всички кафета, достигнали до финала се оценяват по цвят на изпичан..
DABOV Specialty Coffee вече и в Hombry Shop, Синеморец!
DABOV Specialty Coffee има удоволствието да ти представи уникалния черноморски магазин – Hombry Shop. Ще го откриеш не къде да е, а в Синеморец. Като казваме Синеморец, няма как да не си представяме безкрайната синева на южното ни Черноморие.Традиционно, в Hombry Shop ще намериш крафт питиета, даващи разнообразие от бира и вино. Изключително подходящи за летния сезон. Като ценител на висококачествените напитки, Hombry Shop освен хубави алкохолни питиета вече предлага и хубаво, спец..